Nieuws West-Vlaanderen 13 Kuurnse horeca uitbaters pakken uit met ‘specialleke’ voor Kuurne-Brussel-Kuurne

13 Kuurnse horeca uitbaters pakken uit met ‘specialleke’ voor Kuurne-Brussel-Kuurne

13 Kuurnse horeca uitbaters pakken uit met ‘specialleke’ voor Kuurne-Brussel-Kuurne

KUURNE – De wielerklassieker Kuurne-Brussel-Kuurne, van komende zondag, heeft ook de lokale ondernemers geïnspireerd om met een bijzondere actie uit te pakken. Dertien Kuurnse horeca zaken pakken uit met een heel speciale take away-formule. Iedereen is het er over eens: de horeca moet zoveel mogelijk gesteund worden. De horeca wil onder veilige omstandigheden zo snel mogelijk de deuren opnieuw openen, omdat dit ook bij de bevolking voor een mentale boost kan zorgen.   

Koers kijken vanuit de luie zetel kan even gezellig zijn, zeker met een hapje en een drankje. Dat is de overtuiging van de Kuurnse horeca bazen. Ze hebben alvast een aantal smaakvolle boxen uitgewerkt. “Sommige uitbaters pakken al enkele maanden uit met take away concepten”, zegt Johan Bossuyt, schepen voor lokale economie. “Voor het Kuurne-Brussel-Kuurne weekend lanceerden we een oproep richting alle horeca zaken om een speciale apero/lunchbox samen te stellen.”

Een totaalplaatje

Lien Debeuf (ambtenaar lokale economie) coördineerde het hele verhaal en zorgde voor een totaalplaatje op de website. Zin in hapjes, een aperitiefje of een biertje? Dan klik je door naar het aanbod apero-, bier- en cocktailboxen. Of heb je geen zin om zelf te koken, gewoon de koers volgen en de voetjes onder tafel schuiven? Dan kan je kiezen uit negen verschillende lunch- en menuboxen. De verschillende horeca zaken zorgen voor een mooie variatie in het afhaalaanbod. De keuze is groot en er zijn ook vegetarische en alcohol vrije boxen. In alle boxen zit ook een “Santé kaartje” van het gemeentebestuur met informatie hoe je de koers op de televisie kan volgen.

Via de website www.kuurne.be/kbk-take-away krijg je een mooi overzicht van de verschillende afhaalmogelijkheden om te genieten van een dag vol koers in je eigen luie zetel. Vooraf bestellen is zeker aangeraden.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.