Vandelanotte 24 deel 2

Accountancygroep Vandelanotte verbreedt nog maar eens zijn actieradius

KORTRIJK - De consolidatie in de sector van de accountancy gaat onverminderd verder. In het kader van het  samenwerkingsmodel 'Part of the Vandelanotte Group' gaat nu ook Ecovis Acta Consult (Brussel, Leuven) een entente aan met Vandelanotte. Centraal binnen dit model staat het behoud van de eigen identiteit en de authenticiteit van de partner. Tegelijkertijd worden er heel wat gedeelde resources en ondersteuning aangeboden waardoor het voor sectorgenoten mogelijk is om zich klaar te stomen voor de digitale toekomst.

 

 

Via zulke partnerschappen wil Vandelanotte een nieuwe dimensie toevoegen aan de traditionele consolidatietrend: “Onze geleidelijke integratieaanpak zorgt ervoor dat medewerkers de tijd krijgen om te wennen aan de vele veranderingen en om zich comfortabel te voelen in de nieuwe setting”, aldus Nikolas Vandelanotte, CEO van Vandelanotte. “We gaan daarbij op zoek naar kantoren die onze visie op groei en samenwerking delen en met wie we zo onze krachten kunnen bundelen. Het belangrijkste aspect van een goede samenwerking is namelijk het delen van onze waarden. Voor ons betekent dit concreet dat aandacht voor de klant en medewerkers, advies op maat en een persoonlijke aanpak centraal staan.”

Nieuwe geografische ankers

Ecovis Acta Consult is een boekhoud -en fiscaal advieskantoor met vestigingen in Brussel en Leuven. Voor Vandelanotte betekent deze overname en integratie een nieuwe stap in de geografische versterking  alsook de verdere uitbreiding van hun netwerk om klanten nog beter van dienst te zijn, zo stelt het Kortrijkse dienstenbedrijf.