Nieuws West-Vlaanderen BNP Paribas Fortis opent kantoor van de toekomst in Oostende

BNP Paribas Fortis opent kantoor van de toekomst in Oostende

BNP Paribas Fortis opent kantoor van de toekomst in Oostende

OOSTENDE – BNP Paribas Fortis opende in Oostende een nieuw type kantoor: Be.Connected. Be.Connected is een ‘digital touchpoint’ in de directe nabijheid van een groot kantoor en met een uitgesproken accent op de promotie van het digitale aanbod van de bank. Bovendien is Be.Connected stevig verbonden met zijn omgeving en wil het een echt innovatief en digitaal centrum/visitekaartje in het hart van de stad worden.

Een eerste kantoor van dat type ging vorig jaar open in de Brusselse Nieuwstraat. De medewerkers in het Be.Connected-kantoor zullen de klanten digitaal coachen en begeleiden bij het gebruik van de verschillende kanalen die ter beschikking staan. Klanten weten immers vaak onvoldoende dat er voor hun vraag een digitale oplossing bestaat. Kantoormedewerkers zullen gebruikmaken van tablets en stellen alle informatie digitaal ter beschikking.

Uit een bevraging die de bank organiseerde blijkt dat klanten daar duidelijk behoefte aan hebben: uitleg over en hulp bij het gebruik van hun smartphone en tablet en informatie over de mogelijkheden die de digitale kanalen van de bank bieden. Het hele kantoorconcept is gebruiksvriendelijk en de beschikbare technologie heel intuïtief zodat de klant al snel zichzelf kan behelpen. De Social Media  wall toont in een doorlopende feed de posts op de verschillende Social Media waarop BNP Paribas Fortis aanwezig is. Vooraan is de cashfunctie via automaten ruim uitgebouwd. Aan de automaten kan iedereen 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor cashverrichtingen.

Wereld in verandering

BNP Paribas Fortis maakt van het Be.Connected-kantoor ook een echte ontmoetingsruimte voor zijn klanten: zij kunnen er vergaderen in een aantal ‘Book & Work’-ruimtes, uitgerust met de nieuwste technologie. Via de website www.bookandwork.bnpparibasfortis.be of in het kantoor zelf kunnen zij vlot een gratis vergaderruimte of werkplek reserveren. “Dit nieuwe concept van BNP Paribas Fortis is een concrete invulling van onze slagzin De bank voor een wereld in verandering”, aldus Michael Anseeuw, general manager Retail Banking van BNP Paribas Fortis.”Vandaag worden we allemaal geconfronteerd met een nauwere verweving van de fysieke en de digitale wereld. Daarom bouwen we verder op het klassieke model door het persoonlijk contact met de klanten te verrijken met digitale coaching. De bezoekers kunnen hier digitale innovatie concreet beleven.”

Op termijn plant BNP Paribas Fortis nog enkele Be.Connected-kantoren, in de drukste winkelstraten van het land. T

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.