Capital@Work Kortrijk

CapitalatWork versterkt zijn team

KORTRIJK - Bart Mortier (44) is de nieuwe kantoordirecteur voor West- en Oost-Vlaanderen bij vermogensbeheerder CapitalatWork. Frederik Cosyns (42) wordt voor dezelfde regio senior client relationship manager. Beiden zijn pas gestart in hun nieuwe functie. Zowel Mortier als Cosyns komen over van Bank Degroof Petercam.

Bart Mortier krijgt in Kortrijk de leiding over een team met meer dan tien medewerkers. Hij wordt als trekker in het veld gestuurd met een vrij duidelijk omschreven opdracht: groei realiseren in West- en ook in Oost-Vlaanderen, waar CapitalatWork nieuwe kantoren heeft (Gent en Kortrijk). “We zijn bijzonder tevreden dat Bart Mortier en Frederik Cosyns ons team komen versterken", aldus CEO Maarten Rooijakkers. "Beiden beschikken over tonnen ervaring en een uitgebreid netwerk. Met hun expertise kan CapitalatWork in West- en Oost-Vlaanderen zeker en vast een grote stap zetten.”

Bart Mortier zegt dat hij na bijna tien open stond voor een nieuwe professionele uitdaging. Dankzij de komst van Mortier en Cosyns kan Vincent Lambrecht zich helemaal toeleggen op zijn rol als lid van het Executive Committee en als director estate planning. Vincent Lambrecht blijft ook nog commercieel actief in de regio. CapitalatWork Foyer Group, opgericht in 1990, is een Europese vermogensbeheerder voor particuliere en professionele cliënten. Het kantoor is actief in 3 landen verspreid over 6 steden (Antwerpen, Breda, Brussel, Gent, Kortrijk en Luxemburg) en beheert een vermogen van circa 7,5 miljard euro. Bij CapitalatWork werken meer dan 120 mensen. De business focus is volledig gewijd aan actief vermogensbeheer en vermogensplanning. CapitalatWork maakt deel uit van de Luxemburgse verzekeringsgroep Foyer.