Jong Voka 18

Jong Voka heeft nieuwe bestuurséquipe

KORTRIJK - Jong Voka gaat het nieuwe seizoen in met nieuwe bestuursleden voor. De stuurgroep bestaat uit 9 jonge ondernemers met een divers profiel. Bij de ene zat de passie voor het ondernemerschap in de genen, voor de andere was het een roeping. Samen zetten ze hun schouders onder de verdere uitbouw van dit netwerk.

Het netwerk voor jonge ondernemers blijft verder uitgroeien. De afgelopen evenementen lokten telkens veel volk. Opvallend is dat er naast herkenbare gezichten ook veel nieuwe opduiken. Jong Voka komt ongeveer 6 keer per jaar samen. Meestal wordt een bedrijfsbezoek gecombineerd met een inhoudelijke spreker. Dit weten de deelnemers te appreciëren. Jong Voka biedt hun de mogelijkheid om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

De negen jonge ondernemers vormen niet alleen het gezicht van Jong Voka. Ze helpen ook mee aan de organisatie van de activiteiten. Netwerken en business aantrekken zijn de gemeenschappelijke ambities van de negen bestuursleden.

De voorbije weken werden ze een voor een voorgesteld via de website van Voka. Het gaat om Charles Valcke (Valcke Prefab Beton), Alexander Vanlerberghe (Aqualex), Sabine Vandenbroucke (Flandria Aluminium), Charlotte Goemaere (Belmeko), Louis Vandecasteele (Vandecasteele Houtimport), Dieter Lembrechts (DL Medical), Joke Verbeke (communicatiebureau Capone), Charles D’Hooghe (Entirus) en Benedicte Soenen (Soenen Golfkarton).