Nieuws West-Vlaanderen ‘New look’ Lesage Industries verankert zich in Menen

‘New look’ Lesage Industries verankert zich in Menen

‘New look’ Lesage Industries verankert zich in Menen

MENEN – De industriezone in Menen kreeg er zopas een hele klant bij met de komst van Lesage Industries dat er tekende voor een greenfield.  Lesage Industries, opgericht in de jaren 70, is een fabrikant/assembleur van buizenmateriaal in koper.  In de jaren 90 werd het bedrijf overgenomen door Luc Vandewalle (ook gekend van Parkhotel, Wellness Avenue, …).  Het bedrijf werd verder uitgebouwd naar distributie en assemblage, dit zowel in aluminium, koper en messing buismateriaal.

Anno 2014 is de huidige CEO, Nicolas Vander Stichele, het bedrijf komen versterken. Hij werd deze maand ook co-aandeelhouder. Dat heeft voor een nieuw elan gezorgd, met meer dan ooit bijzondere aandacht voor niets ontziende dienstverlening aan de klant en een nog betere opvolging van wat de markt vraagt. “Daar klanten meer en meer één aanspreekpunt willen hebben in de sector, zijn wij noodgedwongen het productengamma uit te breiden, zowel in de breedte als diepte”, aldus Nicolas Vander Stichele. “Om onze roeping waar te maken werd in Menen een nieuwbouw gerealiseerd, goed voor een investering van 7 miljoen euro. De nieuwbouw strekt zich uit over 20.000m² op de industrie-site Lar-Zuid van Menen/Rekkem. Er werd bijkomend ook geïnvesteerd in het eigen wagenpark om zo meermaals per dag de klant 100% te kunnen dienen. Onze missie is om “Uw partner in non-ferro” te zijn en we laten ook alle opportuniteiten open in andere metalen. Vandaar ook onze baseline: Strong Metal Supplier.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.