Nieuws West-Vlaanderen Sergio Herman opent pop-up in Zeebrugge

Sergio Herman opent pop-up in Zeebrugge

Sergio Herman opent pop-up in Zeebrugge

ZEEBRUGGE – De bekende masterchef Sergio Herman opent deze zomer een pop-up in Zeebrugge. Zo heeft hij via de media laten weten, evenwel zonder al te veel details te geven. Sowieso groeit -na het debacle van vorig jaar en het voorjaar – de interesse voor de horeca nu zienderogen bij een breed publiek, en daar wil ook Herman zijn voordeel bij doen aan de West-Vlaamse kust. .

Sergio Herman (51) wil, na zijn afscheid bij The Jane, per 1 juli de deuren openen van zijn pop-up. Het gaat om een mosselrestaurant, dat is nu al bekend. Het nieuws werd bekend gemaakt tijdens de voorstelling van het nieuwe mosselseizoen in Zeeuws-Vlaanderen.

Sergio Herman zal in Zeebrugge samen werken met zijn bekende rechter hand Sycro Bakker. In principe zal het pop-up restaurant zes weken lang mosselfanaten verwennen, maar een verlenging is mogelijk. Dat de keuze op Zeebrugge viel, hoeft niet echt te verwonderen. Sergio Herman woont immers in het naburige Knokke.

Sergio Herman ziet dit nieuwe initiatief deels als een hommage aan zijn vader Ronnie die in 2017 overleed en destijds bekend werd door zijn mosselrestaurant Oud Sluis. Als kleine jongen moest Sergio zijn vader bijstaan en werkte hij zich danig in het zweet, zozeer zelfs dat hij in feite een grote afkeer kreeg van mossels. Maar die weerzin is nu kennelijk omgezet in zin.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.