House of Talents CEO nieuw

Steve Rousseau geeft fakkel van CEO bij House of Talents door aan ‘copain de route’ Pieter Claeys

KORTRIJK - House of Talents Belgiƫ, een toonaangevende HR-dienstengroep gespecialiseerd in knelpuntberoepen en talent management, kondigt de benoeming aan van Pieter Claeys als haar nieuwe CEO. Deze benoeming markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van de bedrijvengroep, vooral in het licht van de ambitieuze internationale groeiplannen van haar overkoepelende holding, World of Talents, onder leiding van CEO Steve Rousseau. Rousseau schuift dus een trapje hoger.

Pieter Claeys, die een indrukwekkende carrière van 15 jaar bij House of Talents België heeft, neemt het roer over van Steve Rousseau, die zich nu volledig zal wijden aan zijn rol als CEO van World of Talents, de overkoepelende holding van House of Talents België, House of Talents Nederland, Obvious People Nederland en EasyCare Duitsland. Onder Steve Rousseau’s leiderschap heeft het bedrijf jaar na jaar indrukwekkende groeicijfers voorgelegd. Onder leiding van Pieter Claeys wil House of Talents België deze ingeslagen weg dan ook verder bewandelen. Steve Rousseau kan zich zo verder focussen op organische groei en M&A op World of Talents niveau.

Steve Rousseau en Pieter Claeys werken al jaren schouder aan schouder samen, een opmerkelijke tandem die een visie op strategie deelde met elkaar. Claeys, die oorspronkelijk als HR-consulent bij het bedrijf begon, heeft verschillende leidinggevende functies gehad, waaronder het direct leiden van 7 van de 12 bedrijven binnen de groep, het aansturen van de operaties en het fungeren als COO gedurende de laatste 6 jaar.

Bewezen diensten

“De samenwerking met Pieter was altijd een van de drijvende krachten achter onze successen”, aldus Steve Rousseau. “Zijn uniek inzicht en leiderschapskwaliteiten zijn cruciaal geweest voor onze groei. Zijn toewijding en bewezen track record maken hem de ideale persoon om ons bedrijf naar een nieuwe fase van groei en innovatie te leiden. Ik kijk ernaar uit om hem in deze nieuwe rol te ondersteunen en me volledig te kunnen focussen op onze ambitieuze internationale groei.”

“Ik ben vereerd en enthousiast om de rol van CEO bij House of Talents België op me te nemen,” zegt Claeys. “Samen met ons getalenteerde team en 2500 medewerkers zal ik voortbouwen op het sterke fundament dat er nu staat en ons bedrijf naar nieuwe niveaus van succes en innovatie leiden.”

World of Talents is een internationale HR-dienstengroep, aanwezig in 3 landen. House of Talents België groepeert 12 verschillende bedrijven in België: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, ICT Talents, Food Talents, Science Talents, Technical Talents, Engi Talents, Human Supports Medical en Quintessence.

Ze bieden – per specialisatie – HR diensten aan: werving & selectie, projectsourcing, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers, HR Consultancy en internationale sourcing.