transuniverse adins

Transuniverse blijft voorlopig pal overeind

KORTRIJK - Transuniverse, het in Oost-Vlaanderen gevestigde bedrijf van CEO en Kortrijkzaan Frank Adins, blijft voorlopig pal overeind in de crisis die veroorzaakt wordt door het onzichtbare monster. De hele voorbije week bleven de activiteiten 'up and running'. Al beseft Frank Adins zelf ook dat er van dag tot dag moet gewerkt worden en de zaken snel een andere richting kunnen uitgaan.

De 'performance' van vorige week verdient alvast nu al een grote onderscheiding. De transportsector speelt mee een cruciale rol in de overlevingsstrategie van de maatschappij. Voorlopig blijft alles draaiende, zo meldt Transuniverse, al moet er uiteraard rekening worden gehouden met vertragingen, veroorzaakt door de bekende omstandigheden. Dit is meer bepaald het geval voor bestemmingen als de Oost-Europese landen en uiteraard ook Italië. Volgens Frank Adins was er de voorbije dagen veel desinformatie over gesloten grensovergangen. Bij Transuniverse worden de zaken van uur tot uur en van dag tot dag perfect gemonitord.

Transuniverse mag zich met klassiek transport via de weg marktleider noemen op bestemmingen zoals Portugal, Griekenland, Spanje en Turkije. Aan die laatste grensovergang worden alle chauffeurs nu getest op temperatuur. Het bedrijf, goed voor 71 miljoen euro omzet en 160 werknemers, heeft ook een multimodale strategie (schip, trein) middels 30 distributie platforms over heel Europa.