Trias eindejaar

West-Vlaams lekkers schraagt de eindejaarscampagne van ngo Trias

BRUGGE - De ngo Trias is geen ngo zoals een ander. Trias zet met name voor het volle pond in op het stimuleren van duurzaam ondernemerschap in minder evidente landen in vooral Afrika en Latijns Amerika. Het opvoeren van rolmodellen van bij ons kan daarbij een hulp zijn. Om zichzelf en zijn missie ook te promoten in eigen land, pakt Trias dit eindejaar uit met een opgemerkte campagne waarbij enkele mooie West-Vlaamse bedrijven mee aan de kar duwen.

Trias pakt meer bepaald uit met een 100% West-Vlaams geschenk dat aan collega’s, klanten of leveranciers kan gegeven worden om ze een plezier te doen, te bedanken of eens extra in de bloemetjes te zetten. "Met de aankoop van een Trias cadeaubox, schenk je zoveel meer dan enkel de geschenkmand, je geeft ook kansen aan buitenlandse ondernemersdromen", heet het bij Trias. "De opbrengst van dit geschenk gaat immers rechtstreeks naar projecten van Trias in 14 verschillende landen. Met deze projecten verbindt en versterkt Trias ondernemers en boeren wereldwijd, om zo hun leven en hun gemeenschap te veranderen. Deze geschenkmanden zijn een samenwerking met Gift.be, de grootste online giftshop in België. Bij Gift.be kan je rekenen op een veilige en kwaliteitsvolle service en vlotte levering van relatiegeschenken – op één of meerdere adressen – voor klanten en medewerkers in heel Europa."

Trias deed voor het samenstellen van de geschenkenmand beroep op de ambachtelijk gebrande koffie van Grootmoeders Koffie, op Jules Destrooper en zijn wereldberoemde wafeltjes, op de rabarber van Alveringem en op de Brugse chocolade van Sukerbuyc. Kortom, een mand vol met West-Vlaams lekkers.

info: : https://www.trias.ngo/nl/trias-eindejaarsgeschenken