C-Hotels Oostende

West-Vlaamse hotelgroep C-Hotels opent achtste hotel

OOSTENDE - De C-Hotels Groep is, amper enkele jaren na zijn oprichting, al uitgegroeid tot een gevestigde waarde aan de Belgische kust. De West-Vlaamse hotelketen telt nu acht hotels, gevestigd in vier kuststeden aan de Noordzee. In Oostende komt daar nu nog een vierde hotel bij. Na Andromeda, Burlington en Upstairs opent het nieuwe viersterrenhotel Cocoon er zijn deuren.

Door de nadruk te leggen op begrippen als comfort, beleving en prijs/kwaliteit wil C-Hotels zich onderscheiden van anderen. Deze waarden worden gerealiseerd door de dagdagelijkse inzet en harde werk van het volledige C-Hotels team met hun 100 personeelsleden. C-Hotels Cocoon biedt, op honderd meter van het strand van Oostende, 67 stijlvol ingerichte kamers voorzien van alle luxe en comfort. Er werd gekozen voor een warme Hampston Beach-stijl.

Achter C-Hotels gaan vier West-Vlaamse ondernemers schuil die hun krachten bundelden en een nieuw hotelconcept in de markt zetten. Het viertal bestaat uit Xavier Vercaemst, Inge Decuypere, Jan Dobbelaere en Stefanie Surmont. Zij hadden reeds verschillende hotels en gaan er sinds enkele jaren samen tegenaan met de lancering van een nieuw gezamenlijk concept. De (8) hotels zijn allen gelegen aan de West-Vlaamse kust, meer bepaald in Oostende, Westende, Middelkerke en Blankenberge.