C-Hotels madeinvlaanderen_zonderslogan_bijgeknipt

West-Vlaamse hotelketen C-Hotels trekt opnieuw investeringsportefeuille open

OOSTENDE - Een jaar terug besloten vier West-Vlaamse ondernemers hun krachten te bundelen en zo een nieuw hotelconcept (C-Hotels) in de markt te zetten. Het viertal bestaat uit Xavier Vercaemst, Inge Decuypere, Jan Dobbelaere en Stefanie Surmont. Zij runnen vandaag een zevental hotels, en nu komen er daar nog twee bij. Zaaien om op termijn te oogsten, zoals het echte ondernemers past.

 C-Hotels heeft de ambitie een groep kwaliteitshotels aan te bieden langs de hele Belgische kust. Het motto luidt: comfortabel verblijven aan zee tegen een aanvaardbare prijs. Tot de groep behoort het gerenommeerde viersterren-hotel Andromeda en Hotel Burlington in Oostende, Hotel Excelsior en Aparthotel Zeegalm in Middelkerke, Aparthotel Zon en Zee in Westende en Hotel Helios in Blankenberge. Comfortabel en democratisch, stedelijk en trendy zijn de modewoorden. Daar kwam vorig jaar ook nog het succesrijk gelanceerde Upstairs Hotel (96 kamers) bij in Oostende.

C-Hotels gaat nu nog een stap verder en investeert alweer in twee nieuwe hotels. Naast het nieuwe viersterren-hotel Cocoon in Oostende, telt ook De Panne er een nieuwe telg bij: C-Hotels Continental. Naast de opstart van deze twee hotels, wordt ook het bestaande C-Aparthotel Zeegalm uitgebreid tot een volwaardig hotel met 20 nieuwe kamers, een nieuw receptiegebouw en een uniek natuurzwembad. Deze uitbreidingen kaderen perfect in de ambitieuze groei die de groep voor ogen heeft.

Concreet betekent het dat C-Hotels in de zomer van 2019 zal doorgroeien van 430 kamers naar 550 units. De West-Vlaamse hotelgroep telt een honderdtal medewerkers.