Nieuws West-Vlaanderen West-Vlaamse ondernemers trekken naar Israël

West-Vlaamse ondernemers trekken naar Israël

West-Vlaamse ondernemers trekken naar Israël

KORTRIJK – Op initiatief van Voka West-Vlaanderen wordt begin juni een handelsmissie georganiseerd naar Israël, ofte ‘Het Beloofde Land’. Voka West-Vlaanderen geeft er de voorkeur aan om zijn leden-bedrijven op weg te helpen naar leerrijke bestemmingen zoals nu Israël (in het kader van een Trend Tour) of richting niet of nauwelijks platgetreden paden (via een zogenaamde Discovery Tour). 

Voka West-Vlaanderen schakelt thought leader Rik Vera van nexxworks in om het land te ontdekken op een totaal andere manier. Rik Vera heeft meer dan 20 jaar C-level ervaring in sales,  marketing en algemeen management in de maakindustrie. In 2015 richtte hij samen met zijn business partners Peter Hinssen en Steven Van Belleghem nexxworks op. Zij reizen de wereld rond om bedrijven te inspireren over hun ‘Day after Tomorrow’ in de nieuwe digitale wereld met lezingen en workshops. Het trio neemt bedrijfsleiders mee naar innovatieve hubs zoals Silicon Valley, Silicon Wadi en Shenzhen en organiseren diverse bootcamps.

In Israël staat het succesverhaal van Silicon Wadi hoog op de agenda. Aan de hand van zinnenprikkelende bedrijfsbezoeken en keynotes komt u te weten hoe ‘The Day After Tomorrow’ eruit zal zien voor uw bedrijf. Als het over de toekomst en technologie gaat, heeft Silicon valley al lang niet meer het alleenrecht. De Israëlische regio ‘Silicon Wadi’ – met als epicentrum Tel Aviv – heeft namelijk het grootste aantal start-ups ter wereld in verhouding met het aantal inwoners die er wonen. Silicon Wadi staat ook voor een uniek en verbluffend ecosysteem, waar het innovatief ondernemerschap bruist. Onderwerpen als ‘Internet of Things’ of artificiële intelligentie, staan uiteraard voorop tijdens de intensieve driedaagse (van 2 tot en met 5 juni).

info: tom.vermeersch@voka.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.