Nieuws West-Vlaanderen Zwevegemse restaurant-brasserie De Geit krijgt nieuwe uitbaters

Zwevegemse restaurant-brasserie De Geit krijgt nieuwe uitbaters

Zwevegemse restaurant-brasserie De Geit krijgt nieuwe uitbaters

ZWEVEGEM – Rond deze tijd nemen Els Deconinck en Alain Lefevre het landelijk gelegen en erg populaire bistro-restaurant De Geit over. Ze hebben tonnen ervaring in het vak als gewezen uitbaters van het destijds wel bekende restaurant Caesar. Alain Lefevre stond er ook achter de potten.   

De Geit is, jammer genoeg, al jarenlang het voorwerp van juridisch getouwtrek. Een buurman die anderhalve kilometer verderop woont, klaagde de vorige uitbater aan wegens overlast (geluidsoverlast). Iets wat door Bert Vanhalle, de vorige exploitant, altijd formeel werd ontkend. Geen enkele andere buur heeft zich daar ooit over beklaagd, zo liet Vanhalle al eerder in de media verstaan. Finaal, na een onzinnig en kleingeestig welles-nietes spel, besloot hij de zaak uit handen te geven en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Ferme Ecavée in Molenbaix, eigendom van ondernemer Frank Adins.

De nieuwe uitbaters van De Geit gaan er met volle goesting en ambitie tegenaan, en nemen afstand van al het vorige gekrakeel. “We willen het rustig aandoen”, zegt Els Deconinck. “We mikken graag ook op bedrijven die over de middag een lunchafspraak in een uniek kader weten te waarderen.”

Els Deconinck en Alain Lefevre hebben bijna tien jaar lang resto Caesar, op de markt van Kortrijk met succes uitgebaat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.