Liesje Brockley Photograph_9829

Starter van de week: Liesje Brockley ruilt vaste job in voor fototoestel

De zekerheid van een job in loondienst inwisselen voor een levenslange droom. Het is op elk moment, maar zeker tijdens deze onzekere gezondheidscrisis, een grote en gewaagde stap. Toch maakt Liesje Brockley uit Wilrijk in 2021 van wedding, lifestyle en business fotografie haar hoofdberoep. “Ondanks de gekke wereld waarin we leven, weiger ik te stoppen met dromen”, zegt de kersverse onderneemster.

Het ondernemersverhaal van Liesje Brockley begint in 2020. Ze wordt wedding, lifestyle en business fotografe in bijberoep en vindt al snel succes. “Ik hoef je niet te vertellen dat 2020 niet het jaar was van de huwelijksreportages, noch van de klassieke shoots. Toch slaagde ik erin om meer dan 80 opdrachten af te werken en een omzet te draaien van 25.000 euro.”

Een jaar later in januari 2021 ruilt Liesje haar job in loondienst definitief in voor het fototoestel, en word ze voltijds zelfstandige. “Dankzij het coaching programma van Fast Forward Amy kreeg ik zo een boost van zelfvertrouwen en vooral lef dat ik die stap nu durf zetten. Ik heb nog geen volgeboekte agenda, maar ondanks de gekke wereld waarin we leven weiger ik te stoppen met dromen.”

Ze startte haar fotografiereis in Disneyland en trekt die magie graag door in haar fotoshoots. Ze ziet zo’n shoot niet als een standaard dienst, maar als een bijzondere ervaring voor zowel zichzelf, als haar klanten. Ook tijdens deze uitdagende tijden wil Liesje die magie blijven gebruiken. Daarom organiseert ze voor Valentijn een date in de vorm van een liefdesshoot. “Of je nu Valentijn of Galentine viert, ik wil je graag meenemen in een wereld van humor, liefde en fun”, besluit Liesje.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.