NRG Fitness en BBC Geel

NRG Fitness ondersteunt basketbalploeg

NRG Fitness mag op 9 juni opnieuw de deuren van haar 17 vestigingen openen. Die dag is ook het startschot van een drie jaar durende samenwerking tussen de fitnessgroep en Basketbalclub Geel. De timing is goed om met de voorbereiding van het volgende basketseizoen te starten. Alle spelers van de nationale herenploeg en ook het jong aanstormend talent zullen op een professioneel begeleid en opgevolgd worden door de coaches van NRG.

 

"Onze beide organisaties delen een passie voor een gezonde en actieve levensstijl en hechten ook enorm veel belang aan een hecht familiegevoel binnen onze club", zegt Pjotr Percic van NRG Fitness. "Deze gedeelde ambities en waarden leiden nu tot een sportieve samenwerking voor de komende 3 jaar."

“Onze spelers zijn gebeten om het verloren coronaseizoen in te halen. En daar hoort natuurlijk een goede voorbereiding en sportieve begeleiding bij”,  klinkt het bij BBC Geel-voorzitter Koen Geerts. “Deze samenwerking laat toe om onze spelers een programma op maat aan te bieden. Dit is een niet te onderschatten meerwaarde op het vlak van blessurepreventie na een seizoen waar er niet gebasket kon worden. En het is goed voor het individueel groeitraject voor onze spelers.”

NRG is een fitnessclub die gelooft een persoonlijke en familiale aanpak met een team aan professionele begeleiders. Het is een snel groeiend bedrijf met intussen 17 clubs in België.