Leen Adams

Antwerpse Leen Adams lanceert energieplanner

De Antwerpse succesauteur Leen Adams en haar collega Karolien Emmers brengen een nieuw boek op de markt: ‘Mijn Energieplanner’. Daarin zijn heel wat tips en tricks te lezen over hoe je moet omgaan met je energie. “Tien minuten per dag, meer heb je niet nodig om even op adem te komen en beter voor jezelf, en dus ook voor anderen, te zorgen”, klinkt het.

Leen Adams richtte samen met Karolien Emmers het bedrijf ‘ADEM in business’ op. De onderneemsters werken er aan creatieve, laagdrempelige en ervaringsgerichte concepten waarmee ze mensen willen aanleren om hun dagelijkse energie te balanceren. Deze week kondigden ze hun nieuwe boek aan: 'Mijn Energieplanner'.

“Je kan deze planner zien als een invuldagboek voor volwassenen, waarmee je meer leider wordt over je eigen energie en levenskracht”, vertellen Leen en Karolien. “Het is een persoonlijke reisgids om nog meer jouw leven te leiden. Laten we niet meer overleven, maar voluit leven.”

Met een dagelijks check-in- en check-uit-moment, willen de auteurs een beter inzicht geven in je energiegevers en -nemers, en dat op een toegankelijke manier. “We zijn in het verleden allebei al hard gestruikeld en liepen tegen een dijk van een burn-out aan. Het is juist daarom dat we zo gemotiveerd zijn om blijvend te leren en om opgedane kennis op een heel toegankelijke manier door te geven.”