Blog_16_9_WorkSmarter

Teamleader vult ’t Kuipke met meer dan 1.000 ondernemers

GENT - Het hr-softwarebedrijf Teamleader organiseert vandaag voor de zesde keer Work Smarter, een jaarlijks festival voor ondernemers. Daarvoor haalde het maar liefst 1.000 ondernemers en meer dan 30 binnen- en buitenlandse sprekers naar ’t Kuipke in Gent. CEO Jeroen De Wit maakte van de gelegenheid gebruik om een overname door het Nederlandse Visma aan te kondigen.

Teamleader pakt uit met een bont gezelschap van topondernemers, sporticonen en stand-upcomedians. Ze hebben het over de groei, trends en maatschappelijke uitdagingen van bedrijven.

Zo komt scale-upexpert Verne Harnish voor het eerst naar België om te spreken over hoe een onderneming kan groeien ondanks de huidige economische situatie. De Amerikaanse marketinggoeroe Chris Walker vertelt hoe bedrijven kunnen groeien door hun strategie, marketing en cultuur samen te smelten.

Komiek, presentator en docent bedrijfseconomie Kamal Kharmach deelt op Work Smarter zijn liefde voor economie en geeft het publiek een snelcursus economisch redeneren. Ook auteur, trainer en presentatrice Saartje Vandendriessche tekent present. Zij geeft ondernemers tips voor een positieve mindset.

Overname door Visma

Teamleader viert dit jaar zijn tiende verjaardag, en dat vertaalt zich in de grootste editie van Work Smarter tot nu toe. Voor CEO Jeroen De Wit kan de avond alvast niet meer stuk. "Bij deze editie gaat alles 'bigger and better' zijn. De opkomst is massaal en de sfeer werkt zeer inspirerend."

Bovendien zal De Wit groot nieuws aankondigen op het evenement, en dat heeft alles te maken met de overnameplannen van Visma. De Europese leider in cloudsoftware zal Teamleader overnemen van investeerders Fortino Capital, Keen Venture Partners en PMV.

 

Jeroen De Wit (Teamleader) en John Reynders (Visma).

Door aansluiting bij Visma kan Teamleader naar eigen zeggen de groeiambities versnellen. “Voor de volgende groeifase van ons bedrijf is het belangrijk dat we bij een goede technologiepartner aansluiten die ons kan helpen met onze plannen”, laat De Wit verstaan in een persbericht. “Bij Visma zijn we in een winning team terechtgekomen waarbij we autonomie behouden om te blijven ondernemen.”

Meer informatie over het evenement is beschikbaar op de website van Work Smarter.