prosource

Prosource viert 20ste verjaardag: “Snel groeien was nooit het enige doel”

MECHELEN - Als kind droomde Nico Marien, oprichter van Prosource, om ooit een eigen bedrijf te starten. Nadat hij enkele jaren op de arbeidsmarkt achter de rug had, werd de droom werkelijkheid. Nu twintig jaar later is zijn bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de project management.

“Als je gemotiveerde medewerkers hebt, komt succes vanzelf. Vanaf dag één staat bij ons de medewerker centraal. Snel groeien was nooit het enige doel, wél mensen motiveren en een omgeving creëren waar ze zich goed voelen en verder kunnen ontplooien", zegt Marien.

Het DNA van Prosource

Ondertussen doorstond het bedrijf de bankencrisis en de pandemie. In 2020 kwam ProjectPolis, onder leiding van Guy Goossens, mee aan boord en gingen ze samen verder onder de Prosource vlag. Ondertussen zette Nico begin 2022 de stap naar moederbedrijf Sisu als COO en heeft Guy het roer bij Prosource overgenomen.

“Het bewaken van het unieke DNA van Prosource blijft de kern. Ons bedrijf kenmerkt zich door onze persoonlijke aanpak en klantgerichtheid. Ook al zitten consultants bij diverse klanten, blijft Prosource de lijm en zorgt dat voor een sterk gevoel van samenhorigheid", vertelt Goossens.

De Toekomst

“We blijven ons focussen op het kennisdomein van projectmanagement, maar bekijken ook nieuwe markten die hierbij nauw aansluiten”, vertelt Goossens, “duurzaam groeien en diversifiëren is hoe we voorwaarts blijven gaan. Onze mensen de ruimte geven om hun kennis te verdiepen en hen uitdagende projecten voor te schotelen zodat ze zich maximaal kunnen ontplooien, daar doen we het voor.”