Nieuws Antwerpen Ahlers geeft Indonesische activiteiten uit handen

Ahlers geeft Indonesische activiteiten uit handen

Ahlers geeft Indonesische activiteiten uit handen

De Raad van Bestuur van Ahlers, een logistieke dienstverlener uit Antwerpen, heeft beslist om de activiteiten van PT Ahlers Thoeng Indonesia over te dragen aan PT Silkargo Indonesia. PT Silkargo Indonesia is de logistieke dienstverleningstak van Samudera Indonesia. Ahlers wil verder investeren in Rusland en het GOS, naast haar blijvende aanwezigheid in West-Europa en China. In Zuidoost-Azië werkt men verder samen met een netwerk van betrouwbare partners.

“Samudera is een toonaangevende speler in scheepvaart en logistieke dienstverlening met meer dan 65 jaar ervaring in Indonesië en Azië”, zegt Stefan Van Doorslaer, ceo van Ahlers. “Het merendeel van de commerciële medewerkers en de medewerkers van de klantendienst van Ahlers Indonesia treden in dienst bij Samudera – deze twee feiten geven ons de zekerheid dat we onze gewaardeerde klanten kunnen blijven ondersteunen. We wensen deze werknemers een mooie toekomst bij hun nieuwe werkgever.”

“We kijken erg uit naar de samenwerking met Ahlers”, zegt Yudi Riyadi, President Director van PT Silkargo Indonesia. “Ons bedrijf deelt gelijkaardige waarden als Ahlers, en onze beide bedrijven streven naar hetzelfde hoge niveau van dienstverlening naar onze klanten toe. We zijn vereerd om de klanten van Ahlers op de Indonesische markt te bedienen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.