Nieuws Antwerpen Air Antwerp verdubbelt aantal vluchten op zondag naar London

Air Antwerp verdubbelt aantal vluchten op zondag naar London

Air Antwerp verdubbelt aantal vluchten op zondag naar London

ANTWERPEN – Air Antwerp zal voortaan tweemaal naar London City Airport vliegen op zondag. De beslissing moet het aanbod van Antwerpse luchtvaartmaatschappij nog beter afstemmen op de reisbehoeften van onder meer zakenpassagiers.

Terwijl Air Antwerp voorlopig nog maar één keer per dag over en weer vliegt naar Londen, zal dat vanaf 22 december veranderen. Vanaf dan biedt de regionale luchtvaartmaatschappij elke zondag twee vluchten naar Londen aan. Op alle andere weekdagen blijft Air Antwerp drie vluchten per dag naar het Londense zakencentrum aanbieden.

Na zijn oprichting in mei 2019 vliegt de maatschappij al drie maanden op de populaire zakenroute. Ceo Johan Maertens verklaart de aanpassing: “Wij hebben de voorbije weken vastgesteld dat op zondagen de vraag groter is dan wij aanvankelijk hadden verwacht. Het zijn niet alleen mensen die dankzij Air Antwerp tijdens het weekend op een snelle en aangename manier vrienden en familieleden willen bezoeken, maar ook zakenreizigers die op het einde van het weekend al naar Antwerpen of het centrum van London willen.”

Voortaan zal Air Antwerp dus 16 keer per week van Antwerpen naar London City Airport vliegen. Op de bekende zakenroute wordt een Fokker 50 toestel gebruikt, dat plaats biedt aan 50 reizigers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.