Nieuws Antwerpse uitvaartspecialist DELA in zee met pr- en communicatiebureau Comm2You

Antwerpse uitvaartspecialist DELA in zee met pr- en communicatiebureau Comm2You

Antwerpse uitvaartspecialist DELA in zee met pr- en communicatiebureau Comm2You

ANTWERPEN – BRUSSEL – Het recent opgerichte PR- en communicatiebureau Comm2You heeft z’n start niet gemist. Met uitvaartspecialist DELA, met hoofdkantoor in Antwerpen, kan het kersverse bureau meteen een gerenommeerde en maatschappelijk relevante organisatie tot zijn referenties rekenen. Concreet ondersteunt Comm2You vanaf 2023 de persrelaties voor DELA en zoekt het samen met het corporate communicatieteam van de uitvaartspecialist naar nieuwswaardige verhalen om afscheid en rouw bespreekbaar te maken in onze samenleving.

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Dat betekent dat het boutique PR- en communicatiebureau met een rechttoe, rechtaan aanpak en bedrijfsjournalistiek mee helpt bouwen aan de reputatie van allerhande bedrijven en binnenkort ook uitvaartspecialist DELA in België.

LEES OOK. Bert Bouserie en Joost Freys richten PR-bureau Comm2You op

“We hadden ons geen betere eerste klant kunnen wensen. DELA past perfect bij het DNA van ons bureau. Het is een warme en persoonlijke organisatie die maatschappelijk relevante verhalen te vertellen heeft”, zeggen Bert Bouserie en Joost Freys, oprichters van Comm2You.

DELA doorbreekt dan ook niet alleen taboes rond rouwen. De organisatie wil onze wereld ook op een betere manier achterlaten voor de toekomstige generaties.

“Via onze persrelaties willen we niet alleen afscheid en rouw bespreekbaar maken. We willen vanuit ons coöperatief gedachtengoed ook iets betekenen voor de maatschappij”, vertelt Marysia Kluppels, Corporate Communication & Brand Manager bij DELA. “Via het DELA Fonds steunen we bijvoorbeeld projecten die dat moeilijke moment van afscheid nemen draaglijker maken. En we hebben verschillende Herinneringsbossen aangeplant in Vlaanderen. Ook die initiatieven willen we samen met Comm2You meer zichtbaarheid geven.”

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.