Luc Ost (links) en Mark Vochten (rechts). Luc Ost (links) en Mark Vochten (rechts).

Beveiligingsexpert Watchguard Security wordt onderdeel van Building Technology

Vanaf deze maand is Watchguard Security, in 2018 ontstaan uit de fusie van AEV Vochten uit Antwerpen en het Roeselaarse Mylle Security, toegetreden tot Building Technology. Zo versterkt Building Technology zich verder in de markt van gebouwentechnieken in Vlaanderen.

Sinds de oprichting van Building Technology in 2021 kreeg ETI gezelschap van Clima & Partners, Siegers Technics en eerder dit jaar Entek, waardoor een volledig gamma aan gebouwentechnieken kan worden aangeboden. Nu komt Watchguard Security daar ook bij.

"De aparte business units blijven bestaan onder hun naam, maar vormen een hechte cluster bij uitvoering van projecten", benadrukt CEO van Building Technology Luc Ost. "Ze profiteren ook mee van de mogelijkheden die een grotere groep kan bieden op het vlak van efficiëntie, aankoopbeleid, personeel en marketing. In een markt die met heel wat uitdagingen wordt geconfronteerd, is dat een niet te onderschatten voordeel."

Mark Vochten van Watchguard Security vervolgt: “Wij zijn ervan overtuigd dat verdere groei noodzakelijk is om voortdurend innoverend en kwalitatief werk te kunnen blijven leveren. De toetreding tot de grotere Building Technology groep biedt ons wat dat betreft heel wat mogelijkheden tot uitbreiding."

Extra jobs

Deze groei zorgt ook voor extra jobgelegenheid. ”We hebben momenteel maar liefst 25 openstaande vacatures binnen de verschillende bedrijven van Building Technology, ook bij Watchguard Security. Zowel schoolverlaters als mensen met ervaring zijn welkom om mee te werken aan de uitbouw van onze one-stop shop voor gebouwentechnieken", eindigt Luc Ost.