Nieuws Antwerpen BMW Meeusen Motoren opent tweede vestiging in Wijnegem

BMW Meeusen Motoren opent tweede vestiging in Wijnegem

BMW Meeusen Motoren opent tweede vestiging in Wijnegem

motorenBMW Meeusen Motoren heeft een nieuwe vestiging geopend op het industrieterrein Vosveld in Wijnegem. Het filiaal draagt de impressionante stijl van het Duitse merk uit. Volgend weekeind, de traditionele start van het motorenseizoen wordt de vestiging officieel geopend voor het grote publiek.

BMW zit de familie Meeusen in het bloed. Vader Meeusen schreef het eerste hoofdstuk van het verhaal met een eigen BMW-garage in Kalmthout. Vandaag runt zoon Pierre de zaak, broer Jan exploiteert de nabijgelegen garage van Mitsubishi. Dirk Meeusen, de derde zoon schakelde over op de motoren van BMW. BMW Meeusen Motoren werd destijds opgestart in Meerhout in de Kempen. Enkele tijd geleden werd een zaak van BMW-motoren overgenomen langs de Boomsesteenweg in Wilrijk maar die werd ondertussen overgebracht naar Wijnegem, een vestiging die logistiek meer mogelijkheden bood.

Zaterdag en zondag 21 en 22 maart gaat BMW Meeusen Motoren in Wijnegem officieel open. Het wordt ongetwijfeld een druk bijgewoond evenement. Vooral ook omdat de gloednieuwe showroom er schitterend bij ligt. De motoren staan er uitgestald in al hun pracht. Het effect van de ledverlichting is opmerkelijk. Kaat Verhelst, de lichtarchitecte van RGB-LED uit Balen is erin geslaagd om de motoren en de accessoires zo aantrekkelijk mogelijk voor te stellen. Je kunt er vanop aan dat veel enthousiastelingen tijdens het weekeind om een proefrit zullen vragen.

BMW Meeusen Motoren doet het vandaag uitstekend, geeft Dirk Meeusen nog aan. “BMW is nu eenmaal de beste moto ter wereld en net nu de moto als vervoermiddelen internationaal steeds populairder is gaat die opgang zeker niet aan BMW voorbij.”

BMW Meeusen Motoren stelt vandaag in zijn twee vestigingen van Meerhout en Wijnegem zo’n 15 mensen tewerk.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.