Nieuws Antwerpen Coprimmo opent derde kantoor

Coprimmo opent derde kantoor

Coprimmo opent derde kantoor

coprimmoDe vastgoedmarkt ten zuiden van Antwerpen zit vol dynamiek. De geografische situering tussen twee grootsteden, Antwerpen en Brussel leidt ertoe dat nogal wat kandidaat-kopers  ten zeerste geïnteresseerd zijn om er zich te vestigen. Het aantal immobiliënbedrijven is dan ook legio. Onder hen Coprimmo dat zijn netwerk verder uitbreidt met een derde kantoor in Mortsel. Coprimmo was tot nog toe al aanwezig in Berchem en Aartselaar.

Rob Beysen van Coprimmo : “Mortsel en de buurgemeenten zijn voor ons geen onbekend terrein. We hebben hier al veel panden met succes verkocht en verhuurd. We hadden al een tijdje de ambitie om in de regio uit te breiden en toen we dit kantoor zagen, vonden we het meteen een opportuniteit.”

Ook voor de klanten is het een opsteker, heet het bij Coprimmo: “nog dichterbij betekent immers nog meer service, en meteen aanspreekbaar.”

Het derde Coprimmo-kantoor ligt overigens bijzonder centraal in Mortsel. Sinds 1 juni staan de mensen van het immobiliënbureau daar klaar op het Stadsplein, recht tegenover het stadhuis van Mortsel. Het precieze adres: Grotenhof 13.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.