Nieuws Antwerpen Corneel Geerts Transportgroup brengt hulpgoederen naar Oekraïne

Corneel Geerts Transportgroup brengt hulpgoederen naar Oekraïne

foto : Raymond van Beygaerden

Corneel Geerts Transportgroup brengt hulpgoederen naar Oekraïne

WIJNEGEM – De Corneel Geerts Transportgroup zal op vraag van zijn lokale agent Discordia goederen verzamelen voor humanitaire hulp in Oekraïne. “De Geerts-familie deelt de bezorgdheid over de situatie in Oekraïne en het ganse conflictgebied.”

De Corneel Geerts Transportgroup stelt zijn magazijnen in Wijnegem en Maasmechelen open om goederen in ontvangst te nemen tijdens de kantoortijden. Het kan dan gaan om warme kledij, dekens, voorschriftvrije medicatie, houdbaar voedsel of andere zaken die in een conflictgebied van pas kunnen komen.

Corneel Geerts Transportgroup zal deze goederen kosteloos vervoeren naar lokale hulpverleners in de grensgebieden met Oekraïne.

Weldoeners gezocht

Weldoeners kunnen meer informatie vinden via de website www.cgeerts.be/helpUkraine of contact opnemen via mail naar Ukraine@geertstransport.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.