Nieuws Antwerpen Cosmeticamarkt blijft het goed doen

Cosmeticamarkt blijft het goed doen

Cosmeticamarkt blijft het goed doen

cosmeticaGeen crisis in de cosmeticamarkt. “Wanneer mensen willen besparen op de aankoop van parfumerie of toiletartikelen gaan ze overschakelen op goedkopere producten,” zegt Muriel Billiau van het bedrijf Glamarone in Oelegem/Ranst. “Wij groeien daardoor als cosmeticabedrijf langzaam verder door.”

In het licht van de komende feestdagen worden nogal wat parfumerie-artikelen verkocht. Die markt blijft het alles bijeen vrij goed doen. Ook internationaal. In dit opzicht is het vandaag bij Glamarone alle hens aan dek. De laatste orders moeten nog de deur uit. Glamarone werkt vandaag als groothandel vooral voor de exportmarkt. Tot 95% van de afzet gaat over de grens. Vooral dan naar Duitsland. Vandaar dat het bedrijf ook een commercieel medewerker aanwerft die specifiek vooral het Duits goed moet beheersen. Solliciteren doe je vanzelfsprekend dus het best ook in het Duits.

Glamarone is als verkoopsmaatschappij het zusterbedrijfje van Ashcombe Belgium dat binnen dezelfde groep als magazijn- en opslagbedrijf fungeert. “Wij draaien relatief goed,” zegt Muriel Billiau. “De markt reageert goed op onze aanbiedingen. Wij blijven als bedrijven ondertussen discreet in de schaduw. Wij pakken zelden groot uit. Wij bestaan vandaag zo’n tien jaar. Wij zijn een KMO en we willen het vandaag ook zo houden.”

Bij de twee bedrijfjes werken tien man. Er worden geen cosmetica geproduceerd, die worden enkel aangekocht. De omzet bedraagt “enkele miljoenen euro’s.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citro├źn-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer