Nieuws Antwerpen Count Me In neemt fietseventbureau Surplace Sports over

Count Me In neemt fietseventbureau Surplace Sports over

Count Me In neemt fietseventbureau Surplace Sports over

Het Antwerpse event- en marketing agency Count Me In neemt nu ook eventbureau Surplace Sports over, gespecialiseerd in meerdaagse fietsevents. Count Me In bouwt zo in sneltempo aan een stevige portefeuille aan fietsevents. “Op deze manier halen we een pak expertise in huis op het vlak van meerdaagse fietsevents. We zijn trots om tegelijk onze kalender voor 2021 voor te stellen”, zegt een tevreden ceo Wies Jaspers.

“Niels Pellegroms en Maarten Dewachter van Surplace Sports hebben al meerdere jaren ervaring in het organiseren van leuke fietsweekends, zoals bijvoorbeeld de Ronde Van België”, vertelt Wies Jaspers van Count Me In. “De jongste jaren begonnen we nauwer samen te werken en wisselden we ook regelmatig ervaringen uit. Aangezien onze events erg complementair zijn en onze visies sterk gelijk lopen, besloten we om de handen in elkaar te slaan. Zo kunnen we een heel jaar door een leuke variatie aan events aanbieden, en dat voor elk type fietser.”

De naam Surplace Sports zal gradueel verdwijnen en wordt opgenomen in Count Me In.

Maarten Dewachter: “Count Me In is op korte termijn een sterke naam geworden in het fietslandschap. Ze organiseren erg kwalitatieve ééndagsfietsevents die heel populair zijn en steeds vrijwel onmiddellijk zijn uitverkocht. Met onze meerdaagse events betekenen we een mooie aanvulling op de kalender. Als je de kalender van 2021 bekijkt, zal je zien dat we een mooi aanbod hebben voor een breed publiek, van beginner tot fanatiekeling.”

“Maarten en ik gaan de kar blijven trekken van de meerdaagse events. Voor deelnemers van onze bestaande events verandert er niets. Maarten en ik blijven het gezicht van de weekends. Zoals je op onze kalender kan zien, zijn er ook een reeks meerdaagse initiatieven bij gekomen. We kijken er enorm naar uit”, vult Niels Pellegroms aan.

Ondanks de coronacrisis zette Count Me In de afgelopen maanden serieuze stappen. Wies Jaspers nam de events Epic200 en Epic300 over en lanceerde met Café Copain een eigen koffie voor fietsers. Daarnaast lanceerde Count Me In ook het fietsrouteplatform De Parcoursbouwer waar fietsers kwalitatieve en up-to-date routes kunnen downloaden voor de gps. En voortaan zal Count Me In dus ook een reeks meerdaagse events gaan aanbieden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.