Nieuws Antwerpen David Gotlib is nieuwe topman Antwerpse diamantsector

David Gotlib is nieuwe topman Antwerpse diamantsector

David Gotlib

David Gotlib is nieuwe topman Antwerpse diamantsector

ANTWERPEN – Het Antwerp World Diamond Centre (AWDC), de sectororganisatie die de 1600 Antwerpse diamantbedrijven en dienstverleners vertegenwoordigt, heeft David Gotlib aangesteld als nieuwe voorzitter. Hij neemt de fakkel over van Chaim Pluczenik. De raad benoemde ook Sahag Arslanian en Amish Jain als vice-voorzitters.

David Gotlib is een diamantair van de derde generatie en staat aan het roer van I.D.R.P. Groep. Eerder was Gotlib al voorzitter van de Antwerpse Diamantbeurs en actief in de raad van bestuur van AWDC. David Gotlib is ook het creatieve brein achter een gelijknamig sieradenmerk.

Veerkracht

In een persbericht dankt Gotlib zijn medebestuursleden voor het vertrouwen. “Ik wil ook mijn dank uitspreken aan voormalig president Chaim Pluczenik, die de moeilijke taak op zich nam om de Antwerpse diamantindustrie door een van haar meest uitdagende periodes te leiden. Antwerpen heeft opnieuw zijn veerkracht getoond om door deze moeilijke momenten heen te komen, en samen met de Raad van Bestuur en het AWDC-team zal het een eer zijn om het harde werk van mijn voorgangers voort te zetten.”

Naast Gotlib koos het AWDC-bestuur ook twee nieuwe vice-voorzitters: Sahag Arslanian, algemeen directeur van de Arslanian Group, en Amish Jain, eigenaar van N.N. Diamanten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.