Nieuws Antwerpen DEME genomineerd als Onderneming van het jaar

DEME genomineerd als Onderneming van het jaar

DEME genomineerd als Onderneming van het jaar

demeandannErnst and Young (EY) organiseert traditioneel opnieuw de award “Onderneming van het jaar.” Het baggerbedrijf DEME (Zwijndrecht) is daarvoor genomineerd samen met Accent Jobs for People (Roeselare), B & R Group (Arendonk) en Renson (Waregem).

E and Y wil in samenwerking met zijn partners De Tijd en BNP Paribas Fortis succesvolle Belgische bedrijven belonen “voor hun uitstekende prestaties en lanceerde daarom al in 1995 de eerste award Onderneming van het jaar. Die werd toen overigens toegekend aan…. Real Software. De award zet niet enkel grote ondernemingen in de spotlights. Er wordt ook gekeken naar kleinere bedrijven die op een indrukwekkende manier bezig zijn met innovatie, internationalisatie, groei, ondernemerschap, strategie, volharding en verantwoord bestuur.

“De bedrijven die onze prijs toegekend krijgen geven blijk van een gedurfde visie, deugdelijk bestuur, internationalisatie en geëngageerd teamwork. Zij zijn er het mooiste bewijs van dat ondernemen met durf en verbeelding in België nog steeds loont en inspireert”, zegt Rudi Braes, de voorziter van EY België.

De jury wordt voorgezeten door Graaf Paul Buysse en telt vertegenwoordigers uit de bedrijfswereld en de academische scène. Het gaat om Isabel Albers (De Tijd), Hans Maertens (VOKA), Hans Crijns (Vlerick), Herman Daems (BNP Paribas Fortis), Fernand Huts (Katoen Natie), Nadia Jansen (Building Group Jansen), Geert Noels (Econopolis), Michèle Sioen (VBO) en Urbain Vandeurzen (GIMV).

De genomineerden voor de prijs 2015:
* DEME (Zwijndrecht): global solution provider die als baggeronderneming ook geëngageerd is in waterbouwkundige en offshore infrastructuurwerken, gespecialiseerde offshore-diensten in de oliesector, de gas en de mijnbouwindustrie, hernieuwbare energie, milieutechnieken en het winnen van granulaten en mineralen op zee.
* Accent Jobs for People (Roeselare): groeide als uitzendkantoor uit tot een Europese HR-speler met vandaag 15.000 mensen.
* B and R Bouwgroep (Arendonk): als bouwbedrijf actief in alle facetten van de bouwmarkt.
* Renson (Waregem): trendsetter in ventilatie, buitenzonwering en terrasoverkappingen.

De laureaat voor de award was verleden jaar de Katoen Natie.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.