Nieuws Antwerpen Eerste Europese Kikkerland in Antwerpen

Eerste Europese Kikkerland in Antwerpen

Jorrit Baars

Eerste Europese Kikkerland in Antwerpen

Jorrit Baars

Jorrit Baars

In de trendy Kloosterstraat in Antwerpen heeft retail ondernemer Jorrit Baars zopas zijn vijfde winkel geopend:  Your Gadgets & Gifts by Kikkerland op een oppervlakte van 50 m2.
Baars is niet aan zijn proefstuk toe en heeft een neus voor retail. Hij weet zich te ormingen met sterke partners. Deze keer is dat Kikkerland.

Kikkerland staat voor een breed assortiment, wel meer dan 1 000 artikelen, aan betaalbare prijzen, die als ‘handigheidjes’ het dagelijkse leven iets aangenamer en makkelijker maken. Of waanzinnig verrassende objecten die je eenvoudigweg vrolijk maken en in elk interieur passen. Het mag gezegd dat de functionaliteit ervan wel eens ondergeschikt is aan het originele design.

Baars deelt de winkel in een zevental categorieën in. Van originele schrijfattributen ‘write’, over functionele keukenrecipiënten in een grappig kleedje ‘kitchen’ tot IT-gadgets. Naast de fysieke winkel is er ook de webshop.

“Deze winkel werkt verslavend. We verkopen emotie”, zegt Jorrit Baars lachend. “We maakten een selectie van 500 producten. Het is de bedoeling geregeld nieuwe artikelen aan het gamma toe te voegen en die minder in trek zijn uit het schap te halen”.

De winkel in Antwerpen is dan wel gloednieuw, het merk ‘Kikkerland’ viert volgend  jaar zijn 25ste verjaardag. In 1992 stampte de Nederlandse globetrotter Jan van der Lande zijn Kikkerland Design Inc. uit de grond in de Big Apple. Kikkerland groeide in geen tijd uit tot een enorme hype en verovert vanuit de flagshipstore in New York de wereld. Nu dus vanuit Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.