Nieuws Antwerpen First Immo opent kantoor in Hoboken

First Immo opent kantoor in Hoboken

First Immo opent kantoor in Hoboken

firstHet vastgoedbedrijf First Immo heeft een kantoor geopend in Hoboken. De groep operereerde tot nog toe in de regio Hoboken, Wilrijk-Valaar, Kiel, Niel, Hemiksem en Schelle vanuit het kantoor/etalagekantoor te Edegem en Wilrijk. Omdat de zuidrand van Antwerpen op het vlak van immobiliën kennelijk steeds belangrijker wordt is nu geopteerd voor een vaste uitvalsbasis op de Kioskplaats in Hoboken.

First Immo is een expansief vastgoedmakelaarskantoor dat zich specifiek oriënteert naar de Antwerpse regio. Daartoe werd een netwerk uitgebouwd van liefst 12 kantoren/etalagekantoren. Vanuit de Frankrijklei werd al die 18 jaar systematisch verder gewerkt aan een sterkere profilering binnen de markt.

De zuiddrand van Antwerpen biedt in dt opzicht kennelijk goede perspectieven. Daar houden de prijzen relatief goed stand en is er zelfs sprake van een volgehouden prijsstijging. Het aanbod is er ook uitstekend. Hoboken past in dit plaatje. Vandaar de optie om ook een vaste pied-à-terre te openen in Hoboken.  Het kantoor zal bemand zijn door vast personeel maar omdat er geregeld afspraken buiten kantoor moeten gemaakt worden is het geeraadzaam om vooraf een telefonische afspraak te maken.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.