Nieuws Antwerpen Flinke omzetstijging bij Lambo Laboratoria

Flinke omzetstijging bij Lambo Laboratoria

Flinke omzetstijging bij Lambo Laboratoria

lambokeDe Lambo Laboratoria hebben verleden jaar een omzet gerealiseerd van 2 miljoen euro. Het bedrijf uit Wijnegem deed daarbij 24% beter dan het jaar ervoor.

In de Lambo Laboratoria worden voornamelijk gelules aangemaakt voor de verwerking van geneesmiddelen en voedingssupplementen. Het bedrijf van Ulric, Jean en Michael Leonard doet het uitstekend. In die mate dat onlangs diende verhuisd te worden van Borgerhout naar een nieuwe vestiging in Wijnegem. Door de aanhoudende groei van de productie waren de faciliteiten in Borgerhout te klein geworden. De stijging van de verkoop heeft voor een groot stuk te maken met de verhoging van de export. Vooral het Midden-Oosten blijkt een aantrekkelijke markt.

Met een bedrijfsresultaat van 313.000 euro kon de negatieve ontwikkeling van 2012 overigens weer rechtgezet worden.

De Lambo Laboratoria werden onlangs door Unizo naar voren geschoven als de Antwerpse kandidaat voor de tweejaarlijkse prijs van de KMO Laureaat 2014/2015.

Bij het bedrijf werken zo’n 20 man en een aantal deeltijdsen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.