Nieuws Antwerpen Galentine en Valentine vieren in Berchemse fotostudio

Galentine en Valentine vieren in Berchemse fotostudio

Galentine en Valentine vieren in Berchemse fotostudio

De ene heeft een fotostudio, de andere een luxe picknickconcept. En zo ontstond al snel het idee om een vervolg te geven aan de succesvolle mini Kerstshoots in december. Liesje Brockley en Aurelie Snauwaert slaan opnieuw de handen in elkaar voor Galentine or Valentine, an indoor date experience.

Sinds 2021 werkt Liesje als voltijds zelfstandige fotograaf en specialiseert ze zich in business shoots, huwelijken en lifestyle projecten. Aurelie startte dan weer midden in de pandemie haar event business Bureau d’Au op waarna ze haar luxe picknickconcept Picknick d’Au lanceerde. In de fotostudio van Liesje in de Berchemse Cogels-Osylei in rollen de twee nu een nieuw concept uit.

“Of je nu op date wil met je lief of met je beste vriendinnen, op 11, 12, 13 en 14 februari maken wij dat mogelijk”, zegt Liesje. “Op zaterdag 12 en zondag 13 februari zijn er vier dates te boeken om Galentine te vieren met je vriendinnen. We organiseren een indoor picknick met Instagrammable styling en snacks door Baksel by Maxine. De date start met een mini fotoshoot van 30 minuten en het overige anderhalf uur kan je lekker eten en klinken op de vriendschap.”

“Een romantische avonddate organiseren we op 11, 12, 13 en 14 februari voor verliefde koppeltjes. Ook hier bestaat het eerste halfuur uit een loveshoot, gevolgd door een indoor private cinema, inclusief heerlijke snacks.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.