Nieuws Antwerpen Geert Gekiere benoemd bij Euroports Belgium

Geert Gekiere benoemd bij Euroports Belgium

Geert Gekiere benoemd bij Euroports Belgium

geertGeert Gekiere is benoemd tot managing director bij het havenbedrijf Euroports Belgium. Hij gaat die functie combineren met die van operations director.

Geert Gekiere is al sinds 2012 als financieel directeur aan de slag bij Euroports Belgium. Hij liet zich in al die jaren opmerken met zijn eigen doelgerichte managementstijl. Geert Gekiere was eerder aan het werk bij Vandemoortele, KarstadtQuelle en Thomas Cook.

Euroports Belgium is een van de grootste goederenbehandelaars en terminaluitbaters in de haven van Antwerpen. Euroports is een internationale groep die een breed vertakt netwerk uitgebouwd heeft over nagenoeg de hele wereld. De vestigingen in Antwerpen, Gent en Luik verwerken vooral droge bulk, houtproducten, algemene cargo en staal. Euroports Belgium werkt vandaag op een investeringsproject voor de uitbouw van een suikerterminal. De installatie moet eind dit jaar operationeel zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.