Nieuws Antwerpen ‘Grand Theft Auto’ in de Antwerpse haven: vrachtbedrijf haalt contract binnen met Duitse Mansory Tuning

‘Grand Theft Auto’ in de Antwerpse haven: vrachtbedrijf haalt contract binnen met Duitse Mansory Tuning

Foto Titan Cargo

‘Grand Theft Auto’ in de Antwerpse haven: vrachtbedrijf haalt contract binnen met Duitse Mansory Tuning

ANTWERPEN – De meest exclusieve tuningshow van België vindt voortaan wekelijks plaats in de haven van Antwerpen. Dankzij een nieuwe samenwerking tussen Titan Cargo en het Duitse tuningbedrijf Mansory Tuning worden voortaan elk jaar zo’n honderd uiterst zeldzame luxewagens geëxporteerd van de haven naar het Midden-Oosten. En dat levert mooie plaatjes op, die ogenschijnlijk recht uit het populaire videospel ‘Grand Theft Auto’ komen.

De kleurrijke Lamborghini van Michy Batshuayi is slechts een van de paradepaardjes van Mansory Tuning, bekend voor het tunen van exclusieve luxeauto’s en supercars zoals Rolls Royce, Bentley, Bugatti en Ferrari. Sinds kort passeren ze allemaal langs Antwerpen, waar Titan Cargo het zeetransport richting Midden-Oosten voor haar rekening neemt.

Instagram (love)story

“Naast onze corebusiness, specialiseren we ons sinds een jaar of zes ook in de export van luxewagens. En dat pakt natuurlijk goed op foto en sociale media”, lacht Peter Huybrechts, zaakvoerder van Titan Cargo. “Oprichter Kourosh Mansory zag een foto van een van onze verschepingen van een supercar op Instagram passeren, we geraakten via privéberichten aan de praat en plots was deze zeer speciale samenwerking een feit. Een samenwerking waar we echt trots op zijn, want Mansory Tuning is absolute wereldtop.”

Foto Titan Cargo

Titan Cargo verscheept deze getunede supercars in amper een maand tijd van de Duitse Mansory-fabriek in Brand (Beieren) naar de luxueuze showrooms in onder meer de Verenigde Arabische Emiraten.

“Vanuit een Duitse haven verschepen duurt voor hen minstens twee maanden. Dankzij korte transittijden en wekelijkse afvaarten vanuit Antwerpen richting Midden-Oosten, kunnen wij een stuk sneller schakelen”, onderstreept Peter. Wekelijks zullen er zo’n twee à drie Mansory-luxewagens verscheept worden, goed voor een honderdtal op jaarbasis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.