Nieuws Antwerpen Habicom staat er reeds

Habicom staat er reeds

Habicom staat er reeds

habicomDe immobiliƫnmaatschappij Habicom heeft zich in no time gepositioneerd als een vaste waarde in het Antwerpse vastgoedlandschap. Het bedrijf rond Naranjo Decamps heeft in het zuiden van Antwerpen een sterke plek veroverd op de markt.

De publiciteitsborden van Habicom zie je gewoon overal. In die mate dat de verkoopcijfers van de jonge onderneming uit Mortsel nu al best mogen gezien worden. Volgens de jaarresultaten die onlangs gedeponeerd werden bij de Nationale Bank heeft Habicom in het afgesloten boekjaar 2014/2015 een brutomarge gerealiseerd van 192.881 euro. Dat was drie keer zoveel als tijdens het vorige jaar.

Daar werd een bedrijfsresultaat op bijeengewerkt van 99.966 euro en een winst van ineens 89.265 euro. Op die manier is het eigen vermogen van de startende onderneming al aangegroeid tot 103.710 euro.

Habicom heeft op die manier in hooguit drie jaar zijn waarde bewezen. Voor de komende maanden ziet het er bepaald goed uit. Vooral ook omdat de zuidelijke rand van Antwerpen inzake vastgoed heel mooie toekomstperspectieven biedt, heet het.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.