Nieuws Antwerpen Himmos moderniseert skyline van Antwerpen

Himmos moderniseert skyline van Antwerpen

Himmos moderniseert skyline van Antwerpen

sergeProjectontwikkelaar Himmos heeft verleden jaar een omzet gerealiseerd van 9,6 miljoen euro. Dat blijkt uit de jaarrekening die onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank. Het Antwerpse bedrijf zag daarbij zijn bedrijfsopbrengsten flink minderen tot nog “maar” 7,6 miljoen euro. In de vastgoedsector worden de cijfers nu eenmaal sterk vertekend door de factuele opleveringen van projecten.

Himmos
tekent al vele jaren mee voor de restyling van Antwerpen als vastgoedmarkt. Het bedrijf heeft alvast zijn stempel gedrukt op de heropleving van de kaaien bv. Verscheidene grootschalige projecten geven de stad een moderne aanblik.

De man achter Himmos is Serge Hannecart die zijn onderneming in 1989 oprichtte, ze doorverkocht aan de Nederlandse bouwgroep Heijmans om die in 2010 terug te kopen. Partner in crime is Jaap Rosen Jacobson, de ex-topman van VLM die Himmos mee controleert  als aandeelhouder.

L.I.F.E. (Living in funky environments) stuurt Himmos mee als vastgoedgroep. Projecten als Student Life (studentenkoten), Land voor Life (grondbank) en Invest for Life (beheersmaatschappij voor investeringsvastgoed) zorgen voor de nodige diversificatie in de activiteiten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.