H&M Home opent in Wijnegem Shopping Center. Foto jaa H&M Home opent in Wijnegem Shopping Center. Foto jaa

H&M Home opent winkel in Wijnegem Shoppingcenter

In het Wijnegem shoppingcenter opende H&M, al langer aanwezig met kledingzaken, vrijdag een winkel met betaalbare trendy decoratie voor in huis: H&M Home is de zoveelste winkelopening in korte tijd voor Wijnegem Shop Eat Enjoy.

De winkel is maar liefst 320 vierkante meter groot en bevindt zich op de verdieping naast horecazaak Bibliotheek. “Het is een paradijs voor mensen die houden van een gezellig interieur en die op zoek zijn naar betaalbare en eigentijdse interieurdecoraties”, aldus Wijnegem Shop Eat Enjoy-manager Katrien Geysen.

Lees ook: MediaMarkt komt naar Wijnegem shoppingcenter met eerste Belgische Xpress-winkel“Je vindt er een breed scala aan producten, variërend van trendy kussens, elegante beddengoedsets tot verfijnde decoratieve objecten. H&M Home biedt klanten de mogelijkheid om hun persoonlijke stijl tot leven te brengen in hun huis. Ook voor de allerjongste fans is er leuke kindercollectie met beddengoed, knuffels en decoratie. Uiteraard vind je er nu bijvoorbeeld heel wat inspiratie om je woning onder te dompelen in de kerstsfeer.”

Voor de Zweedse keten, vooral bekend van haar kledingzaken, is dit de elfde Home-winkel in ons land. Voor het shoppingcenter in Wijnegem, is dit de zoveelste winkelopening op korte tijd. Douglas, Starbucks, Oysho en Action openden er zopas al een filiaal. In februari volgt Mediamarkt. “Daar zijn wij heel blij mee en trots op”, aldus Katrien Geysen van Wijnegem.