Nieuws Antwerpen Ine Verhaert gaat Veritas leiden

Ine Verhaert gaat Veritas leiden

Ine Verhaert gaat Veritas leiden

veritasIne Verhaert is benoemd tot de nieuwe ceo van de modeketen Veritas. Ze volgt daarbij Marc Peeters op die zelf voorzitter wordt van het bedrijf. De onderneming uit Kontich verhuist eerlang naar een nieuwe hoofdzetel in Wilrijk.

Veritas heeft tumultueuze weken achter de rug. Vooral de catastrofale brand in het voorjaar van 2013 zorgde voor nogal wat beroering. Het bedrijf heeft de uitdaging evenwel krachtdadig aangepakt. Iedereen kon gewoon aan de slag blijven. De hoofdzetel werd tijdelijk verplaatst van Satenrozen (Kontich) naar Wommelgem. In de komende weken moet de nieuwbouw in Wilrijk klaar zijn.

Met de benoeming van Ine Verhaert aan de top van het bedrijf heeft ook het management nieuwe lijnen uitgetekend. Ine Verhaert was tot voor kort commercieel directeur van de groep en voorheen aankoopdirecteur. Marc Peeters die eerder de functie van Marthe Palmans overgenomen had wordt voorzitter van de groep. Ulrik Vercruysse (ex-Thomas Cook België) trad eerder al aan als financieel directeur.

Veritas is een van de oudste bedrijven van België. Het familiebedrijf is in handen van de Verigroep en heeft al die jaren vastgehouden aan zijn traditionele lijnen. Terwijl de grote textielketens het land veroverde zette Veritas vooral in op “de personalisering van kleren door een ruim aanbod aan accessoires.” De groep telt vandaag 110 winkels in België en Luxemburg.

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.