Nieuws Antwerpen Jaguar Land Rover is nieuwe hofleverancier

Jaguar Land Rover is nieuwe hofleverancier

Jaguar Land Rover is nieuwe hofleverancier

15 november is het Koningsdag in ons land. Traditioneel worden dan ook de nieuwe gebrevetteerde hofleveranciers bekendgemaakt. Daarbij mag ook Jaguar Land Rover Belux zich rekenen, dat zijn hoofdzetel in de Generaal Lemanstraat in Antwerpen heeft.

Jaguar Land Rover Belux is toegevoegd aan de exclusieve lijst van gebrevetteerde hofleveranciers van het Belgische Koningshuis. Die titel geldt voor vijf jaar. Zowel Jaguar als Land Rover zijn sinds 1951 ook gebrevetteerd hofleverancier van het Brits hof.

Marc Bienemann, Managing Director Jaguar Land Rover BeNelux: “Wij zijn erg trots dat beide Britse Premium automerken op de lijst van gebrevetteerde leveranciers van het Belgisch Hof staan en dragen vanaf heden trots het label van hofleveranciers.”

In België verleent de Koning de titel van Gebrevetteerd Hofleverancier van België naar eigen goeddunken. Kandidaat leveranciers dienen als particulier of bedrijf te zijn ingeschreven in een Belgisch handelsregister en al minstens vijf jaar leveringen of prestaties aan de Civiele Lijst leveren waarvan de kwaliteit en kwantiteit voldeden.

Filip Verstreken, Regional Performance Manager Jaguar Land Rover Belux, verklaarde:“ Ik ben persoonlijk erg blij met deze erkenning en de goede relaties die wij sinds lang met het Belgische Hof onderhouden. Wijlen Koning Boudewijn was tevens de trotse bezitter van een Range Rover Classic.”

Dit jaar is er door de coronacrisis geen ontvangst van de nieuwe gebrevetteerde hofleveranciers op het paleis, zoals andere jaren tussen half en eind november. Het paleis rekent erop dat ze volgend jaar in november de lichting van 2020 en van 2021 samen zullen kunnen ontvangen, aldus Francis Sobry, de woordvoerder van het paleis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio