Nieuws Antwerpen Janssen Pharmaceutica wint Supply Chain Award

Janssen Pharmaceutica wint Supply Chain Award

Janssen Pharmaceutica wint Supply Chain Award

supplyJanssen Pharmaceutica uit Beerse heeft de Supply Chain Award van de Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek (VIB) en PICS gewonnen. De grote prijs van de jury werd dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. Procter & Gamble en Tupperware wonnen de publieksprijs.

De Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek (VIB) verenigt aankoopmanagers en logistieke specialisten en opereert vanuit Berchem. VIB heeft indirecte lijnen uitstaan naar PICS, de Society voor Integrated Supply Chains uit Wilrijk die als professionale organisatie uiteraard eveneens logistieke managers groepeert. Beide verenigingen loven elk jaar een aantal prijzen uit in hun vakgebied. De prijsuitreiking vond dit jaar plaats in Metrpolois Antwerpen en werd opgeluisterd door een concert van het internationaal bekende meisjeskoor Scala en the Kolacny Brothers.

De genomineerde projecten van deze jubileum-editie waren ingediend door Atlas Copco, DP World, Janssen Pharmaceutica, Procter & Gamble/Tupperware, Solvay/N-side en Telenet/BVC Spot Buy Center.

De vakjury, onder leiding van Hilde Essers, managing director van H.Essers, koos voor het project ‘GPCD – Global Planning Concept Design’ van Janssen Pharmaceutica, aangebracht door Stef Vermeiren, VP Global Planning JSC en Bart van den Hauwe, director Inventory Management & Master Production Planning van Janssen Pharmaceutica. De vakjury stapte af in het bedrijf in Beerse terwijl de genomineerden anderzijds ook een presentatie dienden te geven.

Het aanwezige publiek kon zijn stem uitbrengen en verkoos het project van Procter & Gamble en Tupperware over ‘Horizontal Collaboration in the Supply Chain’ als winnaar van de ‘Prize of the Audience 2013’.

Het project werd gepresenteerd door Koen Muylaert, Western Europe Physical Distribution manager van P&G en Lieven Stofferis, Warehouse & Distribution manager van Tupperware Belgium.

Naar aanleiding van het tienjarig jubileum van de Supply Chain Award werden twee extra awards toegekend onder de winnaars van de vorige edities.

De ‘Audience 10 Years Favorite Award’ ging naar het project ‘Reverse Logistics with a Social Touch’ van Telenet en Beschutte Werkplaats Imsir. Deze toekenning gebeurde voor 60 procent door online voting en voor 40 procent door het publiek dat de namiddagpresentaties bijwoonde. De award werd in ontvangst genomen door Marc Slegers, VP Procurement & Supply Chain van Telenet en Roger Lerminauc, directeur van BW Imsir.

De ‘Best Achievement Award for Continuous Supply Chain Optimization’ werd door de vakjury toegekend aan het project ‘First Time Right: enabling the new Barco’ van Johan Heyman, VP Operations bij Barco.

Foto: de vakjury onder leiding van Hilde Essers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt CitroĆ«n-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer