Nieuws Antwerpen Kringwinkel verkoopt opnieuw erotische tweedehandsspullen

Kringwinkel verkoopt opnieuw erotische tweedehandsspullen

Foto: Kringwinkel

Kringwinkel verkoopt opnieuw erotische tweedehandsspullen

DEURNE – De Kringwinkel organiseert opnieuw een sexy koopavond met Boetiek Erotiek. Tijdens Boetiek Erotiek worden alle erotische spullen zoals zweepjes, vibrators, seksspeeltjes, lingerie, pornovideo’s, schilderijen en ondeugende boeken uit de kast gehaald voor een pikante shopavond vol plezier.

Deze editie van Boetiek Erotiek mag nog wat meer zijn dan andere jaren. Elke jaar verkoopt de Kringwinkel tweedehands erotische spullen. En nu gaat dat gepaard met twee burlesque shows van Sinners Dollhouse, een performance van Laura Lava (één van de medewerkers van Kringwinkel), een workshop zweepje of massageolie maken en een upperdare stand van Upper at Home.

De twee vorige edities van Boetiek Erotiek waren al een groot succes. “Door corona konden we onze erotische koopavond enkele jaren niet organiseren. Maar nu zijn we blij dat we weer kunnen uitpakken met heel veel erotische spullen. Het gaat van sexy lingerie, zweepjes en seksspeeltjes, tot erotische boeken en video’s, schilderijen en ander decoratiemateriaal. Op die manier krijgen ook dit soort items een tweede leven. En dat is uiteindelijk onze voornaamste doelstelling”, vertelt Geraldine Cordie, communicatiemedewerker bij Kringwinkel Antwerpen.

Tijdens de vorige edities stonden klanten voor openingstijd al aan te schuiven om niet naast hun favoriete item te pakken. Klanten kunnen dus beter op tijd komen naar de Kringwinkel in de Vosstraat in Deurne.

Boetiek Erotiek gaat door op 10 februari, net op tijd om valentijnscadeautjes te kopen voor een geliefde.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.