Nieuws Antwerpen Lisp werft extra mensen aan

Lisp werft extra mensen aan

Lisp werft extra mensen aan

ikkeHet Lierse sprinklerbedrijf Lisp werft enkele bijkomende personeelsleden aan. Het bedrijf zag zijn orderportefeuille verder aangroeien. “Wij proberen onze klanten goed te verzorgen”, zegt zaakvoerder Kris Van Den Brande.

Een goede sprinklerinstallatie is vandaag voor een onderneming geen luxe meer. Een smeulend vuurtje wordt door een moderne installatie onmiddellijk gedetecterd en zet de blusaparatuur in werking. Het gaat dan zowel om rook-, warmte en infrarooddetectie. Het systeem stuurt vervolgens een blusinstallatie aan door een druktank, een dieselpomp of een elektropomp en verwittigt zelfs de brandweer.

Lisp tekent overigens niet enkel voor de installatie van het systeem. Het bedrijf past de ingebouwde infrastructuur tevens aan in functie van de interne ontwikkelingen en garandeert ook een gedegen service.

Om die groeiende activiteiten blijvend te kunnen garanderen engageert Lisp een automecanicien en een extra monteur. “Wij willen ons klantenbestand optimaal kunnen bedienen en breiden daarom uit”, zegt Kris Van Den Brande.

Bij Lisp werken vandaag 15 man. (Het Lisp is niet helemaal toevallig ook het terrein van voetbalclub Lierse. En tevens de naam van een wijk in de stad Lier).

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.