Nieuws Antwerpen Marc Anthonissen geeft fakkel door aan nieuwe generatie

Marc Anthonissen geeft fakkel door aan nieuwe generatie

Marc Anthonissen geeft fakkel door aan nieuwe generatie

ANTWERPEN – Begin oktober gaf Marc Anthonissen de fakkel door aan een nieuwe generatie. Bert De Bie neemt de rol van ceo van het Antwerpse Groep Anthonissen over.

Na 40 jaar stopt Marc Anthonissen zijn werkzaamheden bij Groep Anthonissen. In 1978 opende Marc zijn eerste kantoor in Zandvliet. Al vanaf het begin wou Groep Anthonissen meer zijn dan een boekhoudkantoor. Als totaaladviseur kan je er ook terecht voor juridische, sociale en organisatorische zaken. Met meer dan 10 kantoren, verspreid over Vlaanderen, is Groep Anthonissen vandaag een gevestigde waarde in de markt van accountancy & fiscaliteit.

Bert De Bie zal de taak van ceo overnemen. Bert is al meer dan 20 jaar actief binnen Groep Anthonissen als kantoorleider van het boekhoudkantoor in Gent. “De opdracht is duidelijk”, zegt Bert, “we houden vast aan onze ambitie om kmo’s te helpen in alle aspecten van het ondernemerschap, niet enkel de boekhouding.” Daarnaast zal ook de toenemende digitalisatie een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de Groep.

Groep Anthonissen heeft momenteel vestigingen in Geel, Gent, Hasselt, Herentals, Lier, Melsbroek, Merksem, Stabroek, Sint-Job-In-‘t-Goor, en Willebroek.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.