Master Meubel neemt Antwerpse designshop Espoo over

TURNHOUT , ANTWERPEN - Master Meubel uit Turnhout neemt de interieurzaak Espoo in de Antwerpse Kloosterstraat over. De naam van de zaak verandert niet.

Turnhoutenaar Dries Brys richtte Espoo in 2009 samen met zijn vrouw Mies op. Espoo werd een pionier op het vlak van Scandinavisch design en liet de klanten kennismaken met het bekende merk Hay.

Vitra Partner Store

Master Meubel uit Turnhout nam twee jaar geleden al de Vitra Partner Store in de Sint-Antoniusstraat in Antwerpen over. "Ook wij zijn in gesprek gegaan over een mogelijke samenwerking", zegt Dries Brys. "De zaak werd te groot om alleen te managen. We zijn overtuigd dat een overname de beste manier is om onze klanten dezelfde hoogstaande service te blijven bieden."

Master Meubel

Goele Vermeeren en Filip Versmissen zijn de zaakvoerders van Master Meubel. Zij lichten hun ambitie toe: "We willen de meubelhandel verduurzamen met onder meer recycling en refurbishing. Zowel Vitra Partner Store als Espoo behouden hun naam. Wij zetten onze schouders onder het winkelaanbod, de logistiek en de klantenservice."

Het personeel van Espoo blijft aan boord. Dries Brys gaat wel op zoek naar een nieuwe uitdaging. "Goele en Filip kennen Espoo goed, zodat de continuïteit verzekerd blijft."