Nieuws Antwerpen Meeusen Boutique & Friends

Meeusen Boutique & Friends

Meeusen Boutique & Friends

meeusen_bmw-concessie-kalmthoutMet de eindejaarsperiode in het vooruitzicht vindt op 25, 26 en 27 november het Life Style Event ‘Meeusen Boutique & Friends’ plaats. ‘Meeusen & Friends’ zijn lokale handelaren uit de omgeving van BMW Concessie Meeusen in Kalmthout die een sfeervolle winterhappening organiseren.

De autoshowroom van Meeussen wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een plek vol warmte, gezelligheid en inspiratie waar ‘the Friends’ hun producten kunnen voor- en  tentoonstellen.
De luxueuze lifestyleartikelen van de verschillende deelnemende partners bevinden zich in de productcategorieën:  mode, interieurinrichting, food & drinks, decoratie, juwelen. ‘Meeusen Boutique & Friends’ zorgen voor hapjes en drankjes en de prachtige collectie BMW oldtimers geven het geheel een extra dimensie. Meer informatie over het programma vindt u hier.

BMW Meeusen is concessiehouder voor BMW, BMW i, BMW M en servicepunt voor MINI en heeft eveneens een eigen carrosserieafdeling en bandenhotel. “Wij verzorgen onderhoud, herstelling en carrosseriewerken. Onze klanten kunnen  steeds rekenen op een zeer persoonlijke benadering die eigen is aan de concessie. Onze troeven zijn persoonlijk contact en kwaliteit. Hierdoor hebben wij de hoogste klantentevredenheid in de omgeving”, vertellen zaakvoerders Pierre en Stijn Meeusen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.