Nieuws Antwerpen Mourik breidt personeelsbestand uit

Mourik breidt personeelsbestand uit

Mourik breidt personeelsbestand uit

Het Antwerpse Mourik NV werft aan. Het bedrijf gespecialiseerd in bouw, milieusanering en industriële reiniging heeft een 30-tal jobs in de aanbieding. Het gaat daarbij behalve om werfleiders en bouwvakkers ook om onderhoudstechniekers, industrieel reinigers en asbestverwijderaars.

Mourik telt momenteel zo’n 240 medewerkers en is actief in heel België. De gezochte nieuwe personeelsleden zullen niet alleen vanuit het hoofdkantoor aan de Groenendaallaan in Antwerpen aan de slag gaan.

Mourik NV is een dochteronderneming van Joh. Mourik & C° Holding B.V., een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd ruim 2 000 werknemers telt. Ook in België heeft Mourik, mede dankzij de aanwerving van nieuwe krachten, de ambitie om verder te groeien.

Bij Mourik legt men in de bedrijfsfilosofie sterk de nadruk op de mensgerichte factor. “Je krijgt hier de kans om jezelf te ontwikkelen in een familiale en financieel zeer gezonde firma”, zegt algemeen directeur Ronny Bertels. “Werknemers krijgen bij ons de tijd om zich in te werken en we investeren in opleidingen. Wie bij ons werkt, bouwt mee aan projecten waar veiligheid, kwaliteit en betrokkenheid primeren. We zijn een heel collegiaal bedrijf. Samen aan hetzelfde zeel trekken, dat is het Mourik-gevoel”, stelt Bertels overtuigd.

Voor het aanwerven van nieuwe krachten mikt Mourik niet alleen op schoolverlaters, maar ook op mensen met al een aantal jaren ervaring. De teams van Mourik zijn momenteel op diverse plaatsen aan de slag. Zowel bij grote technische installaties, te saneren gronden, bouwprojecten en renovatiewerken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.