Nieuws Antwerpen Nieuw directiecomité bij Acerta

Nieuw directiecomité bij Acerta

Nieuw directiecomité bij Acerta

acertDe HR-dienstengroep Acerta heeft zijn directiecomité herschikt. Met Chris Wiytens, Hugo Vankriekelsvenne en Brecht Decroos is het management weer helemaal operationeel. “Ik ben er trots op dat wij bij Acerta zo’n sterk team hebben kunnen bijeenbrengen” zegt voorzitter Chris Botterman.

Acerta is als HR-dienstengroep in België gespecialiseerd in het advies, de informatisering en de verwerking van administratieve processen rond loonverwerking, sociale zekerheid, kinderbijslag en vestigingsformaliteiten. De groep ondersteunt vanuit Leuven de ondernemer in elke groeifase en elk HR-proces met Acerta Ondernemingsloket, Acerta Sociaal Verzekeringsfonds, Acerta Sociaal Secretariaat, Acerta Public, Acerta Kinderbijslagfonds en Acerta Consult.

De groep is met Acerta Consult en Kern Selection ook een actieve speler op de markt van werving & selectie en het beheer en de ontwikkeling van menselijk kapitaal. Acerta telt meer dan 1300 medewerkers, verdeeld over 38 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Acerta tekende in 2012 voor een omzet van ruim 160 miljoen euro.

Chris Wuytens volgt Astrid de Lathauwer op als managing director Consult. Astrid de Lathauwer stapte zelf over naar luierproducent Ontex. Chris Wuytens heeft als burgerlijk ingenieur van opleiding een rijke ervaring als senior general manager van consultancy-activiteiten. Bij o.a. hr-dienstengroep SD Worx heeft hij de laatste tien jaar als managing director Competence & Consulting de strategische hr-component op de kaart gezet.

“Chris Wuytens is een sterke opvolger voor Astrid. Door Acerta te vervoegen, brengt hij ook al zijn strategische en leiderschapskwaliteiten mee naar onze organisatie. Ik wens Chris en zijn team veel succes bij het managen en verder uitbouwen van Acerta Consult, onder andere via het verder integreren en digitaliseren van de Consult-services voor Acerta-klanten”, zegt Christophe Deroose, CEO van de Acerta-groep.

In één beweging werd ook Hugo Vankriekelsvenne benoemd als managing director Sales Vlaanderen. Hugo Vankriekelsvenne is master in de handels- en consulaire wetenschappen, heeft reeds een lange en succesvolle carrière in sales en marketing opgebouwd. Vanuit zijn eerdere ervaring bij Partena kent hij bovendien de Belgische hr-sector door en door. Hij zal mee zijn schouders zetten onder de commerciële slagkracht van Acerta in de Vlaamse markt.

Tot slot zal Brecht Decroos doorgroeien naar managing director HR & Internal Communication in opvolging van Lut Crijns. Voordat hij in 2013 bij Acerta startte als director Consult, heeft Brecht Decroos, master in de psychologie, meer dan tien jaar bij Hudson gewerkt, waar hij succesvol de divisie Organisational Talent Managent aanstuurde. Brecht Decroos zal met veel enthousiasme de komende jaren het employee brand van Acerta vorm geven en versterken.

“Met deze drie benoemingen is het directiecomité van Acerta opnieuw op volle slagkracht. Ik ben er trots op dat we bij Acerta zo’n sterk team bij elkaar hebben kunnen brengen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we als onderneming een mooie toekomst tegemoet gaan. En dat we, samen met alle medewerkers, het vertrouwen blijven verdienen dat al onze klanten iedere dag in ons stellen”, zegt Chris Botterman, voorzitter van de Raad van Bestuur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.