Nieuws Antwerpen One Touch lanceert website voor feestzalen

One Touch lanceert website voor feestzalen

One Touch lanceert website voor feestzalen

feestzaalHet webbedrijf One Touch blijft verbazen. One Touch heeft in de afgelopen maanden al verscheidene internetprojecten opgezet. Met Salino hebben de enthousiastelingen nu ook een website opgezet waarop je op één online platform alle mogelijke zalen in je brede omgeving kunt vinden.

Zoeken kan per regio, maar ook volgens uw persoonlijke zoekcriteria. Een kaart stelt alle locaties geografisch voor, zodat u in een oogopslag kan zien welke de interessantste zijn voor uw specifieke plannen. Of u dus nog snel een plek zoekt om last-minute een afspraak met een klant te laten doorgaan, of ruim op voorhand de ideale plek wilt vinden om een evenement te organiseren: bij Salino kan men de ideale zaal vinden. Kan u nog niet kiezen? Sla dan enkele locaties op onder uw ‘Favorieten’, en stuur later gemakkelijk een offerteaanvraag door aan uw selectie favoriete zalen. Het gaat dan zowel om gewone vergaderzalen, trouwzalen, zalen voor familiefeetjes enz.

Salino werd opgericht door  One Touch uit Berchem. Diego Llera en Thibaut Pauwels hebben eerder al het platform Relaxy.be voor privé sauna’s, publieke sauna’s and wellness overnachtingen opgericht. Kivalo.be is een ander platform van hen waarop kan ingezoomd worden op cadeaubonnen.

One Touch ontwikkelt de websites maar zorgt tevens voor het beheer ervan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.